Om oss

Arendal Bådsenter AS er en del av Bådsenter gruppen som består av Kristiansand-, Grimstad- og Arendal Bådsenter. Vi er Sør-Norges markedsledende totalleverandør på båt og båttjenester. Vi har merkeverksteder på Yamaha og Suzuki. Totalt sett så handterer vi over 1000 båter i vinteropplag innendørs. Som eneste forhandler i landet tilbyr vi 5 års garanti på alle båt pakker med utenbordsmotor.

Arendal Bådsenter ønsker å være en totalleverandør på båthold, og alle som jobber hos oss er lidenskapelig opptatt av båt og det gode liv på sjøen. Hos oss vil kundene alltid være i fokus, og vi jobber for at kundene våre skal ha så lett og problemfritt båthold som mulig.

Salgsavdelingen holder til på Stoa i Arendal. Vi tilbyr et bredt spekter av kvalitetsprodukter fra Ibiza Boats, Finnmaster, Jeanneau, Pioner, Grand, Yamaha Vannskutere og utenbords motorer.

Vi har stor innendørs permanent utstilling og en stor utstilling av båter utendørs i sommerhalvåret.

Kom innom våre moderne lokaler ved E18 for en hyggelig båtprat i rolige omgivelser. Vi tilbyr alt fra de minste jollene til de største daycruiserene og fritidsjarkene. Selger også båter i kommisjon hvis det er ønskelig. Vårt verksted befinner seg på Blakstadheia industriområde. Der er vi merkeverksted for Yamaha og Suzuki. Våre mekanikere har fagbrev og er kurset på disse motorene.

Arendal Bådsenter har også opplagsavdelingen her i Arendal, der båten kan overvintre i de beste lokaliteter. Vi tilbyr et kvalitetssikret og totalt båthold.

Vi henter båten din på avtalt sted og tidspunkt og leverer den tilsvarende etter avtale.